un produs Hyllan Pharma

 
orange-bar
orange-bar

La ce varsta se instaleaza menopauza

 

  • In Europa si America de Nord, menopauza apare in jurul varstei de 51-52 de ani
  • Unele femei incep menopauza mai devreme de 40 de ani (menopauza precoce) iar un mic procent peste 60 de ani
  • Fumatoarele ajung la menopauza mai repede decat nefumatoarele, chiar si cu un an mai devreme, sustine un studiu care atrage atentia ca o menopauza timpurie influenteaza si riscul de boli de oase si inima. Studiul centralizeaza date din cercetari anterioare care au inclus 6.000 de femei din Statele Unite, Polonia, Turcia si Iran. Nefumatoarele ajungeau la menopauza intre 46 si 51 de ani, in medie, iar fumatoarele intre varstele de 43 si 50 de ani.
    "Rezultatele noastre arata ca fumatul are legatura cu o varsta timpurie la care o femeie intra la menopauza si asigura motivatie, daca mai era nevoie, ca femeile sa renunte la acest obicei", spune autorul studiului Volodymyr Dvornyk, de la Universitatea din Hong Kong.
    Cercetatorii au mai analizat alte cinci studii, care au grupat femeile in "menopauza timpurie" si "menopauza tarzie", in functie de varsta lor de sub sau peste 50 de ani. Dintre 43.000 de femei, fumatoarele aveau un risc cu 43% mai mare sa intre mai devreme la menopauza decat nefumatoarele.
  • Nu se poate prevedea exact varsta la acre apare menopauza.
» » InapoiContact Info
Hyllan Pharma Company
Office Address Phoenicia Business Center, str Turturelelor 11, 2nd floor, sector 3,
Bucharest, ROMANIA.
Tel: +40 (21) 425.55.66
E-mail: office@hyllan.eu

facebook  

Info

Terapia naturala in menopauza