POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Afla mai multe


Politica de confidentialitate

 

 

Societatea HYLLAN PHARMA SRL („Societatea”) este detinator si dezvoltator al Site-ului  EstroPlus.ro („Site”), o aplicatia software care poate fi accesata prin browser de pe desktop, laptop si/sau tabelete, telefoane mobile, la adresa web: www.estroplus.ro.

Site-ul permite persoanelor interesate („Utilizator”) sa consulte produsele din gama EstroPlus - suplimente alimentare pentru stimularea fertilitatii si dispozitive medicale (“Produsele”) publicate pe Site, sa se aboneze la newslettere, sa trimita intrebari, testimoniale, opinii, sa selecteze Produsele dorite, sa le adauge in Cosul de cumparaturi si sa le comande, urmand ca acestea sa fie livrate la adresa indicata de Utilizator („Comanda”).

I. PREVEDERI GENERALE PRIVIND COLECTAREA SI PROCESAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

1.1. Accesarea si utilizarea Site-ului reprezinta acceptul dumneavoastra cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in conditiile prezentei Politici de confidentialitate si a Termenilor si conditiilor aferente.

1.2. Prezentul document isi propune sa detalieze modalitatea in care sunt colectate si procesate datele dumneavoastra cu caracter personal si drepturile ce va revin cu privire la acestea.

1.3. In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta Politica de confidentialitate si cu Termenii si conditiile aferente, nu veti putea beneficia de serviciile oferite, astfel cum sunt acestea descrise la sectiunea specifica.

1.4 Securitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal este deosebit de importanta pentru noi si ne asiguram ca datele cu caracter personal colectate si procesate sunt pastrate in siguranta si nu sunt utilizate in alte scopuri decat pentru prestarea serviciilor oferite prin intermendiul Site-ului, in beneficiul dumneavoastra.

1.5. Acest scop poate include, dupa caz, urmatoarele:

a) Prelucrarea Comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora;

b) Livrarea Comenzilor;

c)Solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Produsele achizitionate si/sau la livrare;

d) Returnarea Produselor;

e)Rambursarea contravalorii Produselor conform prevederilor legale;

f)Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de raspunsuri la intrebarile dvs cu privire la comenzile dumneavoastra sau la bunurile si serviciile Societatii;

g)Comunicari comerciale (reclama, marketing, publicitate), daca va fi cazul.

1.6. Datele dumneavoastra cu caracter personal nu vor fi transferate catre terte parti, daca nu s-a obtinut acordul expres in acest sens.

1.7. Operatorul va permite angajatilor proprii si/sau colaboratorilor acces la datele cu caracter personal ale dumneavoastra in vederea prestarii serviciilor, inclusiv procesarea Comenzilor si livrarea acestora.

1.8. Prezenta Politica de confidentialitate se completeaza cu prevederile documentului „Termeni si Conditii”.

 

II. DEFINIREA TERMENILOR

2.1. „DATE CU CARACTER PERSONAL”/”DATELE” - orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale, in sensul Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date („GDPR”).

„OPERATOR” – Societatea HYLLAN PHARMA SRL, persoana juridica romana, avand sediul social in Bucuresti, str. Turturelelor nr. 11A, etaj 2, Sector 3, inmatriculata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J40/4681/2007, Cod Unic de Identificare 21293833, in calitate de detinator al site-ului www.estroplus.ro („SITE), ce colecteaza si prelucreaza date cu caracter personal apartinand Utilizatorului, pentru identificarea acestora si pentru a le oferi serviciile, fiind operator de date cu caracter personal in sensul Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date („GDPR”);

2.3. „UTILIZATOR” - persoana fizica care care acceseaza adresa web:estroplus.ro, vizualizeaza/acceseaza Continutul si doreste sa isi exprime parerea cu privire la Produse sau doreste sa beneficieze de serviciile oferite de catre Operator, respectiv plaseaza Comenzi.

2.4. „SERVICII” – includ, generic, oferirea spre comercializare de Produse si livrarea Produselor comandate catre adresele indicate de Utilizatori.

2.5. „IMPUTERNICIT” – entitatea care actioneaza in numele Operatorului, in scopul de a asigura Operatorului servicii de curierat sau servicii de asistenta tehnica, servicii de mententanta (mentinere sau restabilire, gazduire web, administrare magazin on-line) a Site-ului, si care poate avea acces la datele cu caracter personal al Utilizatorului, in prestare serviciilor si limitat la instructiunile Operatorului sau pentru indeplinirea obligatiilor legale, iar acesta nu colecteaza, nu proceseaza si nu stocheaza date personale apartinand Utilizatorului. Imputernicitii Operatorului sunt

  • Romarg SRL, cu sediul in Str. Ionescu Crum, Nr. 1, Brasov Business Park, Turn 2, Etaj 6, Brasov, Romania 500446, Cod Fiscal: RO6529540, J14/900/1994, in calitate de gazda a domeniului estroplus.ro;
  • Windigita SRL, cu sediul in Sibiu, Str. Siretului, Bl. 11, Sc. D, ET. 2, Ap. 69, Cod Fiscal RO14389545, J32/28/2002, in calitate de operator de trimitere mesaje publicitare in numele Hyllan Pharma SRL;
  • Twist international SRL, cu sediul in str. Țiglina, nr. 18, Sector 3, Bucuresti, Cod Fiscal RO15247840, J40/2926/2003, in calitate de administrator pagina web estroplus.ro;
  • SC FAN Courier Express SRL, cu sediul central in Șos. de Centură nr. 32, Stefăneștii de Jos, Ilfov, 077175, Cod Fiscal RO13838336, J40/4014/2001, in calitate de operator servicii de curierat
  • General Logistics Systems Romania SRL, cu sediul in Ștefan cel Mare Street, no. 3, Parc Industrial Șelimbăr, 557260 Șelimbăr, Sibiu, Cod Fiscal RO21611392, J32/1695/2007 in calitate de operator servicii de curierat;
  • UPS ROMANIA SRL, cu sediul în Bucureşti, Calea 13 Septembrie nr.81, bloc 77A, parter, sector 5, Cod Fiscal RO13191000, J40/6527/2000 in calitate de operator servicii de curierat;

 

III. TIPURI DE DATE CU CARACTER PERSONAL COLECTATE SI PROCESATE

3.1. SIMPLA ACCESARE A SITE-ULUI NU DUCE LA PRELUCRAREA DATELOR DUMNEAVOASTRA CU CARACTER PERSONAL, INSA SE POT OBTINE DATE, IN MOD AUTOMAT, DIN CATEGORIA CELOR MENTIONATE LA PUNCTUL 3.5 DE MAI JOS, FARA INSA CA ACESTEA SA POATA FI ASOCIATE UNEI PERSOANE. DATELE CU CARACTER PERSONAL PE CARE LE COLECTAM SI PROCESAM SUNT EFECT AL COMUNICARII VOLUNTARE A ACESTORA DE CATRE DUMNEAVOASTRA.

3.2. Operatorul colecteaza, inregistreaza, proceseaza, arhiveaza si, in final, sterge una, mai multe sau toate dintre urmatoarele categorii de date cu caracter personal ale Utilizatorului pe parcursul prestarii Serviciilor, pe toata perioada derularii relatiei contractuale dintre Operator si Utilizator:

  • nume, prenume, adresa de livrare/facturare;
  • adresa de e-mail, numar telefon;
  • corespondenta cu privire la Servicii (inclusiv, dar fara a se limita la: solicitari, notificari, recomandari, plangeri etc.);

3.3. Datele mentionate la Art. 3.2 pot fi transmise total/partial catre terte persoane in vederea realizarii scopului prelucrarii.

3.4. Plata online cu cardul se realizeaza prin operatorii de plati MobilPay sau PayPal, folosind cardurile de tip [Visa/Mastercard] ce permit plati online (au cod CVC, CVC2), utilizand metoda 3DSecure. SITE redirectioneaza Utilizatorul catre portalul de plata online al MobilPay si/sau PayPal, astfel ca Operatorul nu inregistreaza sau stocheaza nici o informatie despre cardul bancar/datele bancare utilizat (e) pentru efectuarea platii.

3.5. Intrucat accesul la Site se realizeaza on-line, aplicatia software (browser internet) de pe dispozitivele folosite de Utilizatori, in vederea accesarii Serviciilor, comunica in mod automat catre Operator una, mai multe sau toate dintre urmatoarele date cu caracter personal ale Utilizatorului:

  • tip aplicatie software si versiune (browser de internet);
  • adrese de IP;
  • tipul de dipozitiv folosit pentru accesarea Site-ului;
  • data si ora accesarii;
  • locatia;
  • obiceiurile de accesare si consum de continut ale Utilizatorului;
  • site-urile web vizitate de Utilizator;
  • masurarea vitezei de internet a Utilizatorului;
  • actiunile Utilizatorului dupa accesarea de continut publicitar;
  • preferintele Utilizatorului referitoare la vizionarea continutului video;

 

IV. TEMEIUL LEGAL SI SCOPUL PROCESARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

4.1. Temeiul legal al procesarii datelor: Operatorul prelucreaza datele personale mentionate la art.III, in baza urmatoarelor temeiuri legale:

  • prelucrarea este necesara pentru executarea unui contract la care Utilizatorul este parte sau pentru a face demersuri la cererea Utilizatorului inainte de incheierea unui contract;
  • interesul legitim al Operatorului;
  • obligatie legala a Statului Membru din care face parte / in care se afla Utilizatorul;

4.2. Scopul prelucrarii datelor: Operatorul prelucreaza datele personale ale Utilizatorului in vederea oferirii Serviciilor in care Operatorul este specializat.

4.3. Datele colectate in scopurile de mai sus nu vor face obiectul unui transfer catre o tara terta ce nu prezinta garantii suficiente privind securitatea Datelor cu caracter personal si nici nu vor sta la baza crearii unui profil automatizat cu privire la dvs.

 

V. PROCESAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

5.1. Datele dumneavoastra, impreuna cu corespondenta pe care ne-o transmiteti, precum notificari, testimoniale, opinii, intrebari si solicitari cu privire la Serviciile noastre vor fi stocate pe serverele noastre si/sau ale Imputernicitului nostru in vederea prestarii Serviciilor.

5.2. Datele dumneavoastra vor fi folosite de catre Operator in vederea prestarii Serviciilor, dupa cum urmeaza:

  • pentru plasarea Comenzilor;
  • pentru livrarea Produselor comandate;
  • pentru furnizarea informatiilor solicitate si pentru a raspunde corespondentei primite de la dumneavoastra;
  • pentru solicitarea si publicarea de review-uri/testimoniale ale Utilizatorilor;
  • pentru furnizarea, mentinerea, administrarea ori extinderea Serviciilor oferite;
  • comunicari comerciale;
  • pentru a va contacta atunci cand este necesar.

 

VI. DREPTURILE SI OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

6.1. Utilizatorii cunosc drepturile generale de care beneficiaza in calitate de persoane vizate in temeiul legislatiei privind prelucrarea datelor cu caracter personal, respectiv: dreptul de acces la date personale; dreptul de rectificare sau stergere a datelor; dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor; dreptul de portabilitate a datelor; dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc; dreptul de a se adresa justitiei si Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

6.2. Utilizatorii cunosc faptul ca drepturile mentionate anterior nu sunt drepturi absolute si accepta ca exista posibilitatea ca anumite date utilizate in realizarea scopului sa nu poata fi sterse (de exemplu, datele cu caracter personal pentru care exista obligatii de raportare catre autoritati sau pentru care exista obligatie de stocare).

6.3. Utilizatorii au urmatoarele obligatii:

  • sa furnizeze date adevarate, exacte si complete, in conformitate cu formularele de pe Site. In cazul in care datele furnizate nu sunt adevarate, exacte si complete sau s-au modificat, Utilizatorul are obligatia informarii Operatorului, prin intermediul Site-ului sau prin e-mail la adresa notificare@hyllan.ro asupra acestui fapt si sa furnizeze informatiile corecte in cel mai scurt timp;
  • sa asigure actualizarea datelor, ori de cate ori va fi necesar;
  • sa nu publice informatii, recenzii si evaluari obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de Operator, angajatii/colaboratorii acestuia sau fata de un alt Utilizator, si nici materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare.

6.4. In caz de incalcare a obligatiilor de catre Utilizatori, Operatorul are dreptul de a lua toate masurile legale pentru a asigura revenirea la situatia anterioara (stergerea informatiilor publicate de Utilizator, blocarea accesului la Site etc.), precum si tragerea la raspundere a Utilizatorului in cauza.

 

VII. STERGEREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

7.1. Anumite Date pot fi stocate pentru perioada de timp necesara in vederea prestarii Serviciilor, precum si pentru o perioada de timp ulterioara, necesara in vederea raportarii catre autoritatile competente. Ulterior plasarii Comenzii, Operatorul va sterge datele personale ale Utilizatorului, insa exista posibilitatea stocarii datelor personale in vederea indeplinirii obligatiilor legale ale Operatorului, solutionarii litigiilor, etc., inclusiv dupa data plasarii Comenzii.

 

VIII. POLITICA DE COOKIES

8.1. Dispozitivele folosite de Utilizator pentru accesarea Site-ului pot stoca anumite informatii relevante si/sau necesare pentru utilizarea Site-ului, sub forma de cookies, cu scopul de a ajuta la imbunatatirea furnizarii serviciilor de catre Operator si la imbunatatirea experientei Utilizatorului prin, inclusiv, dar fara a se limita la: memorarea datelor ce acces ale Utilizatorului, memorarea preferintelor de acces, memorarea locatiei de unde a avut loc accesarea etc. Utilizatorul are posibilitatea dezactivarii colectarii acestor date prin blocarea cookie-urilor din setarile browser-ului, insa anumite functii ale Site-ului pot inceta sa mai functioneze.

8.2. Informatii suplimentare privind Politica de Cookies se pot accesa la adresa:https://www.estroplus.ro/cookie-declaration.php.

 

IX. MODIFICAREA POLITICII DE CONFIDENTIALITATE

9.1. Prezenta Politica de Confidentialitate poate suferi modificari ca urmare a schimbarilor legislative sau a modificarilor intervenite la nivelul Site-ului;

9.2. Politica de Confidentialitate modificata/actualizata va fi publicata pe Site si va produce efecte de la momentul publicarii, fiind astfel disponibila Utilizatorului;

9.3. Prin continuarea folosirii Site-ului si/sau a Serviciilor, Utilizatorii sunt de acord cu noile prevederi ale Politicii de Confidentialitate, considerandu-se ca le-au luat la cunostinta.In cazul in care Utilizatorii nu sunt de acord cu una sau mai multe dintre prevederile actuale sau viitoare ale Politicii de Confidentialitate, nu vor putea accesa Site si nu vor putea beneficia de Servicii.